Wednesday, March 10, 2010

Phew!...

**Hari yg genting..xtau plak ap yg aku ckap sbg gurauan dh ttetbe jd serius.. ok fine,,tp mgkn jg dier tlalu sensitif tahap dewa.sb tgk past record.. TAPI AT LEAST aku cakap pun xdela post kat fb pun..chat je pun..so xde org tau pun..klw xpueh hati ckp slow talk kn sng..so nobody will get hurt,i mean hurt feelin..n someone called me hati keras..huhu.. naseb je aku ni mmg penyabar snbnrnyer...so aku assume yang dier xknal lgi aku cmana~..

**I am not into mood nk bloggin..tp sj j sb bosan n nk kasitau kat org diluar sana.. yg kita semua xperfect..kte slalu wat ksilapan..n if someone buat silap dengan kiter..kiter maafkn je..mebi next time die pla akan tlg kita ataupun DIA DAH TOLONG..xbaik jg ungkit2 so..why not kn..bg aku..aku xkesahla ko nk cakap aku ni hati xsma cm ko ke ap... at least aku xkutuk ko kat mana2 pun..n aku dh mintak maaf pun..yela.. sb aku xkesah sgt nk mintak maaf sb aku pun sdar aku kdg2 tersasar jgk...cme care org tu fikir je yg mmbezakny..i kneew tht klw dh silap tu bg aku xpelula nk heboh2..setel bese sudah..,

No comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...