Monday, May 5, 2014

Cara Nak Cermin Diri Sendiri Cun Ke Tak

Salam.. ni malam aku nak share satu ilmu yang membolehkan kita cermin diri kita sendiri sama ada kita 

CUN/HENSEM  or NO


Cara dia dengan meletakkan jari telunjuk kat tengah hidung selari dengan dagu (macam kita suruh org diam Shh)

Cam ni ha..


So kalau mulut tu tak kena jari telunjuk....TAHNIAH, ANDA CUN /HENSEM!

Sila post gambar anda yang cun kat blog ni...yang cun sahaja..yg hensem xpayah..,


Benda ni jadi trend kat CHINA untuk cek diri sendiri...

 



So.. aku pun try la..nk tgk jgk aku ni hensem ke tak....


so... aku FAIL test ni...huhuhu.. korg mcamana.?

silala cermin diri..walaupun kalau ikutkan angelina jolie mmg fail test ni..well just for fun.. c ya







Source : Vocativ






Saturday, May 3, 2014

Malek Ku Bekerja Selepas Graduate

Salam.. mmg jarang aku menulis blog dah sekarang ni...sebab kadang2 busy..bila bekerja memang xda masa sangat nak menulis blog..lagipun aku ikut mood aku..heheh.

Apapun, aku graduate dari UNIVERSITI MALAYA (Obama pernah pergi kencing kt tandas UM) ...haha..sb bulan lepas dia ada melawat UM bagi talk, tapi aku xtaula dia kencing ke x,,apepun aku dah graduate 2013.

Ingat lagi masa aku masuk UM dulu...surat khabar KOSMO interview aku..


yang dalam artikel tu crita pasal aku dgn pandalela...heheh


Alhamdulillah...Lepas saja graduate aku dpt kerja sebagai Site Agent untuk Projek Tebatan Banjir Sg.Siput.

Kawasan memang dalam sikit..tapi ok la..smua boss tanggung, kreta,minyak,etc.

Aku baru lagi..so kerja dalam scope Project Management ni mmg kene blajar dari taiko2 buat Critical Path Method (CPM).. set schedule..dan yang paling aku minat...every month ada project progress presentation..memang aku suka presentation-presentation nih...ahah..



Kene buat schedule lah kn guna Microsoft Project. dn kne present..mcm biasa aku guna Prezi.com . Dorang pun macam confident sikit..heheh..kalau ad masalah kat site tu bleh "kautim" sikit..

Apepun aku suka kerja aku walaupun stress sikit kadang2..biasala..kerja apa xstress? tido pun stress..klw mimpi stress heheh..


Aku pn dah lama xmnulis..idea xbanyak. ..tu jelah aku post ...so.. sekian.. thanks for reading!



Friday, March 7, 2014

Scateboard Terapung

Tengok title dh curios kn?? 
Tapi kalo ikutkan mesti pernah tengok movie Back to the Future kn?
Xpernah? Tengok ja dulu yg ni, Back to the Future
Hah.. ini movie jer, tapi, sakarang ni scateboard tu mmg betul2 wujud !!

Betul xtipu !!!

Xpercaya kan? 

Tengok nih
video

Kan sa sdh cakap mmg betul wujud. Kalo tengok web dorng mmg dorng jual nih product !!

Tidak lama lg, zaman akan datang semua kenderaan terbang2...Lol

#Winnie


Wednesday, February 19, 2014

Love Song for Everyone's Heart Pt1

Sometimes...i love listen to love song and listen to what they said...some of it may give me lesson bout love while some of it maybe wud touch my heart on what ive been through....

ive pick some of love song i love to listen..every song have their own story.....its depend on our own love story on how we actually express it....






 It's beautiful and this love song is great when your relationship is on the rocks. It can make you believe in your relationship again, it can rejuvenate your relationship over all over again and make you realize just what you have. So, are you ready to fall for your boyfriend/girlfriend over and over again?

My Fav Part : Because a girl like you's impossible to find, You're impossible to find




Cold Play.... with its lyrics telling the story about a man's desire to love and an apology. tis is my all time favourite song...and always be...


My Fav Part : Nobody said it was easy , No one ever said it would be so hard







There are lot of love songs about new love, but long-term relationships? Not so much. Paramore’s “Still Into You” is about the natural ups and downs of a relationship, and how even after everything you’ve been through, you can still feel those butterflies that brought you together in the first place — maybe even stronger than before.

My Fav Part :  “It’s not a walk in the park / to love each other / But when our fingers interlock / Can’t deny, can’t deny you’re worth it / ‘Cause after all this time I’m still into you”

there is still lot of love song ...to be continued

Friday, February 7, 2014

Sebab-sebab tak nak ke sekolah di Lahad Datu


Huhu.. kena pgl dengan ketua. 

#winnie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...